Сладолед Ел Греко – качество без компромиси

сеп. 15, 2020

Баклава

Представаме ви сладолед Ел Греко – приготвен за вас на място от прясно мляко, истинска млечна сметана и първокачествени продукти!

Прясното мляко е с висока масленост и богато на протеини, което придава на сладоледа неповторима консистенция и запомнящ се вкус. Сладоледът не съдържа изкуствени аромати, консерванти и оцветители. За прооизводството му изполваме последно поколение специализиарно оборудване и машини. А много от рецептите и технологията на производство са авторски.

Предлагаме следните вкусове – Орео, Ванилия Мадагаскар, Козунак, Гръцка халва, Шам фъстък, Лешник ”Ночиола”, Сорбе Ягода, Сорбе Черна черница, Сорбе Лимон, Сорбе Манго, Йогурт с горски плодове, Портокалов пай, Солен Карамел, Чери мания, Шоколадов пай, Руби (естествен розов шоколад), Шоко слим със стевия, „Яффа“ (шоколад  и портокал), Традиционен сметанов.

Със сигурност ще се убедите в качеството и неповторимия вкус на сладолед Ел Греко, след като го опитате на място. Смеем да твърдим, че това е най-добрият следолед в града!

Абонамент